Over ons

Biscuiterie Stephen Destrée

Stephen Destrée, banketbakker van opleiding, is in 2008 begonnen als koekjesbakker. Zijn bedoeling is om het Belgische koekje naar zijn hoogste niveau te brengen. Stephen wil mensen laten dromen met ingrediënten van de beste kwaliteit en recepten van banketbakkers, die wereldwijd erkend zijn en waar hij een persoonlijke toets aan gegeven heeft …

Nadat Stephen zijn opleiding en stage bij de grootste Belgische huizen voltooid heeft, gaat hij zich nog perfectioneren bij de grootste Meesters van Frankrijk. Zo bereikt hij de excellentie en eigent hij zich de beste productietechnieken toe. Het enige wat er nog te doen was, was de vrije hand laten aan deze passie, die hij toeschrijft aan de wereld van de smaak : Ik wil de mensen laten reizen, ze laten dromen met koekjes die voortkomen uit de liefde voor het vak.

Elk koekje is anders : of ze nu krokant zijn of smelten, met amandelen of met 2 chocolades, er zal er op zijn minst 1 zijn om de grootste fijnproever te bekoren. Biscuiterie Destrée maakt ook koekjes « op maat » : koekjes op basis van thee voor grote theehuizen, zoute koekjes, … steeds met ingrediënten van de beste kwaliteit.

De sleutelwoorden van de biscuiterie zijn kwaliteit, respect voor de ingrediënten en het beheersen van het afgewerkt product. Dit heeft Stephen Destrée toegelaten de eerste prijs van de nationale competitie « La vitrine de l’artisan 2010 » in de wacht te slepen. Bij aanvang 189 deelnemers. Het is een enorme beloning voor het geleverde werk.

Cookies
Stephen Destrée
Biscuitvoorbereiding

Meer dan 15 verschillende producten met de mogelijkheid ze te personaliseren.

Het is met passie en liefde dat wij de beste ingrediënten bewerken om u een heerlijke lekkernij aan te bieden. Een heerlijk krokant, smeuïg koekje bereid met de grootste nederigheid tegenover wat de natuur ons biedt aan ingrediënten.
Ze zijn allemaal beschikbaar in zakjes, flow pack, bulk en in Private Label.

2 grote beloningen

Op 18 jaar is Stephen Destrée verkozen tot beste Belgische banketbakker. Op zijn 25 jaar wint hij de competitie van de « vitrine de l’artisan », van 189 deelnemers.

15 jaar ervaring

Op zijn 8 jaar maakt Stephen Destrée als eindwerk reeds een taart, om precies te zijn een cake. Stephen is heel natuurlijk in de patisserie gerold en hij is zijn banketbakkers opleiding gestart op 15 jarige leeftijd.